Over ons

faya zittend

Wij zullen ons even voorstellen.

Wij zijn Timo, Francisca, Djayson en Lennon de Bruijn.

Wij wonen in Enschede “Overijssel”

Francisca haar ouders zijn begin jaren 90 begonnen met het showen en fokken van de Amerikaanse Stafford onder de naam Laicka from paradise kennel. Helaas moesten ze eind jaren 90 stoppen met hun hobby vanwege gezondheidsredenen. Het was daarna altijd Francisca’s droom om weer een bijdrage te leveren aan dit geweldige ras als ze op haar zelf zou gaan wonen. Toen we in 2010 een huis kochten waar het mogelijk was amstaff’s te houden is onze droom eindelijk wekelijkheid geworden.

In 2010 hebben we een teef Florianna gekocht van de old hickory kennel. Toen zij een jaar oud was besloten we nog een amstaff te kopen. Old Hickory Miss-Floria kwam bij ons in de familie. Toen we in 2013 weer op de koffie waren bij de old hickory kennel zagen we daar nog een mooie teef (Old Hickory Ariane) en kochten deze pup.

In 2014 was het dan eindelijk zover, we gaan ons eerste nestje fokken. Begin augustus is onze Old Hickory Ariane gedekt door de prachtige reu Old Hickory Mister-Thanos. Daaruit zijn 25 september 2014 12 prachtige pups geboren. De door ons gefokte pups groeien allemaal in huiselijke kring op en worden goed gesocialiseerd. Onze honden hebben een zeer vriendelijk karakter en zijn uitmuntend van type. Ons doel is dan ook bij te dragen om dit mooie ras in stand te houden en te verbeteren.

Wij hopen dat u onze website leuk vind, en als u vragen heeft kunt u altijd bellen of mailen.